Maatwerk PHP - jQuery scripting

PHP is dé taal als het gaat om online scripts en programmeren. Het werkt op vrijwel elk systeem en is meestal later nog door andere bedrijven en programmeurs te wijzigen. Dit maakt het voor je als klant interessant.


Een maatwerk PHP script of programmeren kan voor veel doeleinden ingezet worden. Het kan zijn dat je een reeds bestaand script hebt in PHP of jQuery die vol met bugs zit. Of wellicht wil je graag wat extra functies erbij gebouwd hebben. Dit alles is uiteraard mogelijk in zowel PHP als jQuery.

Maatwerk PHP
Het verschil

Het verschil tussen PHP en jQuery zit hem in het feit dat PHP 'server-side-scripting' is. Dit houdt dus in dat het uitvoeren en de code allemaal op de server gebeurt. Jij als bezoeker kunt deze code zelf niet inzien. PHP wordt om die reden dan ook vaak gebruikt voor geavanceerde scripts. jQuery is 'client-side-scripting' en is om die reden meer geschikt voor vooral visuele elementen van jouw website waar eventueel ook een stukje programmeren bij komt kijken. Wij begrijpen dat het verschil soms lastig is om te begrijpen. Neem gerust contact met ons op als je een maatwerk script nodig heeft zodat wij je kunnen assisteren in het maken van een geschikte keuze.