Over Ons

Over Fedelta Media

Fedelta, gevestigd in het mooie Zwolle, opgericht in mei 2012. Het doel van destijds is nog altijd onveranderd gebleven: bieden van op maat oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven op het gebied van internet en online media, en dat tegen een zeer scherp tarief. Onder een handelsnaam die in het Italiaans ‘Loyaliteit’ betekent. Dit omdat meedenken, betrokkenheid, ongevraagd advies geven en betrouwbaarheid bij ons centraal staat.

Uiteindelijk is Fedelta uitgegroeid tot het bedrijf wat het vandaag de dag is; Full-service internetbureau Fedelta Media. Dankzij partnering met diverse bedrijven kan Fedelta Media een totaaloplossing bieden op het gebied van online media & internet. Dit zorgt dat u als klant nog maar bij één bedrijf terecht hoeft en waar nodig zelfs het volledige beheer en onderhoud uit handen kunt geven. Zo kunt u zich blijven focussen op de dingen waar u liever uw tijd in steekt. Lees gerust onze recensies door en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.



Bent u op zoek naar een betrouwbare Magento partij? Of zoekt u programmeurs die van aanpakken weten? Graag komen wij met u in contact!

Onze Locatie


Erkend leerbedrijf

Recensies

Wij werken onder andere met: