Magento Expert

70% van de internettende Nederlanders doet regelmatig online aankopen. Een webwinkel is daarom niet meer weg te denken. Een Magento Expert kan u daarmee helpen.


De laatste paar jaren zijn er veel e-commerce oplossingen bij gekomen. Waar osCommerce voorheen de enige webwinkel software was, is het aanbod de laatste jaren flink uitgebreid. Inmiddels zijn er tal van pakketten beschikbaar. Magento freelance developerMagento, osCommerce, OpenCart en PrestaShop zijn de bekendste pakketten op dit gebied. Daarnaast zijn er ook extensies beschikbaar voor bekende CMS systemen om deze (gedeeltelijk) om te toveren tot een webwinkel: Virtuemart voor Joomla en WooCommerce voor Wordpress.

Magento webwinkel

Met Magento is een grote maatwerk webshop met tal van opties geen enkel probleem. Magento ondersteunt probleemloos 1 miljoen producten. Dit is een van de grootste pluspunten van Magento. Een nadeel is dat het zeer complex is. Omdat Magento zo uitgebreid is kost het aanzienlijk meer tijd om een volledige webshop hiermee te bouwen.
Op zoek naar een betrouwbare Magento programmeur, Magento developer, Magento freelancer of Magento expert? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WooCommerce

Indien je op zoek bent naar een basis webwinkel met standaard functies zoals iDeal etc. en liever niet met Magento wilt werken, dan is WooCommerce voor Wordpress aan te raden. WooCommerce is een extensie die gëinstalleerd kan worden binnen Wordpress om deze zo uit te breiden met de functionaliteit van webwinkel. Het voordeel hiervan zijn de lage kosten. Een nadeel is, dat het niet geschikt is voor een grote uitgebreide webwinkel met veel producten en/of productopties. Hiervoor kun je beter uitwijken naar Magento ontwikkeling of een soortgelijk systeem.

Naar verwachting 70% aankopen in 2020 mobiel

Mobile commerce

Naar verwachting zal maar liefst 70% van de online aankopen in 2020 met mobiele apparaten worden geplaatst. Om die reden is het belangrijk om rekening te houden met de mobiel-vriendelijkheid van je (toekomstige) Magento webwinkel. Bekijk voor meer informatie onze pagina over responsive webdesign & mobiele apps.

Bron: Forrester / Future Touchpoints