Maatwerk website

Je bent op zoek naar een volledige website op maat, of wellicht wil je jouw huidige website laten herbouwen? Bij Fedelta Media is dat uiteraard mogelijk.


Een website kan verschillende doeleinden hebben, in het algemeen is het je online visitekaartje. Een website geeft een kijkje in jouw 'keuken' en moet daarom op alle vlakken aansluiten bij je bedrijf. Een slechte website kan je immers klanten kosten. Hierbij doelen wij op de drie belangrijkste zaken: techniek, design en snelheid.

Techniek

Een website dient gebruik te maken van de moderne technieken om zo de concurrentie voor te kunnen zijn.

Een slechte website kan je immers klanten kosten

Je wilt immers wel dat je website goed werkt in de nieuwste versie van Google Chrome en Mozilla Firefox. Hier komt grotendeels een stuk scripting bij kijken. Wij maken in het algemeen altijd gebruik van HTML5, CSS3, jQuery, Javascript en andere moderne technieken. Dit om te zorgen dat je website goed functioneert en nog belangrijker; om te zorgen dat de klant een positieve ervaring overhoud aan je website.

Design

Het ontwerp van een website, het kleurgebruik maar ook grafische elementen zoals banners, logo's en sliders dienen volledig bij de tijd te zijn. 'Het oog wil ook wat' natuurlijk. Een verouderd design kan er voor zorgen dat je klanten wegblijven of u niet serieus nemen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onze webdesign pagina.

Snelheid

De laadsnelheid van je website is misschien nog wel het belangrijkste onderdeel waar een 'goede website' aan moet voldoen. Een lange laadtijd zorgt er namelijk voor dat je klanten de website verlaten, of zelf voortijdig al afhaken. Daarnaast zorgt een snelle website voor een hogere positie in Google, en dus een betere vindbaarheid ten opzichte van je concurrentie. Een snelle website begint met een goed webhosting pakket, een langzame of overvolle server zal de laadsnelheid van je website immers niet ten goede komen. Benieuwd naar de laadsnelheid van je website? Bezoek snel http://ikwileensnellere.website. Of bekijk wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van laadtijd optimalisatie.