Mobile/responsive design

Vanaf €550,-

Elke moderne website hoort tegenwoordig responsive te zijn. Dit omdat mobiele gebruikers een steeds groter aandeel innemen op het wereldwijde web.


Responsive design

Indien u een webdesign laat maken, zorg dan altijd dat zowel je designer, maar ook je baser rekening houdt met mobiele gebruikers. Een webdesign hoort tegenwoordig goed te kunnen functioneren op zowel computers als mobiele apparaten. Een goede baser zet je design zo om dat het op elk apparaat goed functioneert: iPad, iPhone, Android toestellen maar ook oudere en kleinere beeldschermen en/of laptopschermen.

Responsive design
Groot voordeel

Daarnaast geeft een responsive webdesign je een groot voordeel. Google plaatst namelijk websites die voldoen aan Google's mobiele voorwaarden veel hoger in de zoekresultaten dan andere websites! Je zorgt dus niet alleen voor een gebruiksvriendelijkere website met een responsive of mobile webdesign, maar ook voor een beter vindbare website! Ben je benieuwd wat wij nog meer voor je op het gebied van verbeterde vindbaarheid kunnen betekenen? Bekijk dan onze zoekmachine optimalisatie pagina.