Social boost

Vanaf €10,-

Social media is inmiddels een groot onderdeel van ons dagelijkse leven geworden. Zowel privé als zakelijk zijn we er continu mee bezig.


Inmiddels zijn we zo ver dat we onze privé social media kanalen gebruiken om bedrijven te benaderen. Maar uiteraard ook andersom! Bedrijven zoeken steeds meer klantcontact via de sociale kanelen zoals Facebook en Twitter om ons daar aanbiedingen te doen of ons op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen hun bedrijf.

10 likes: "Zijn er maar 10 mensen die goede ervaringen hebben met dit bedrijf?"

Weinig tot geen Facebook likes? Onbetrouwbaar!

Bestaat je bedrijf net, of ben je pas kort actief op Social media? Dan kan het handig zijn om bij ons een 'social boost' pakket af te nemen. Een bedrijf die op Facebook bijvoorbeeld slechts 10 likes heeft kan onbetrouwbaar overkomen: "Zijn er maar 10 mensen die goede ervaringen hebben met dit bedrijf?".

Wij geven je sociale media graag een 'boost'. Je beslist uiteraard zelf hoeveel likes er geleverd moeten worden. De minimale afname is 50 Facebook likes. Uiteraard leveren wij alleen echte Facebook likes.

Twitter volgers

Ook voor Twitter kunnen wij volgers leveren. Zo lijkt het alsof je aantal followers aantal groter is dan het daadwerkelijk is. Ook dit zorgt voor meer vertrouwen en geeft je en je bedrijf een 'head start'.

YouTube views

Maar weinig kijkers op je YouTube video? Het aantal views kan door ons makkelijk verhoogd worden. Zo lijkt het alsof uw bedrijfsvideo vaker bekeken is dan de video van de concurrent. Ook voor (instructie)video's van je producten kunnen wij meer views leveren, zo lang de video op YouTube staat.

Heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op.